Fantastisk safari med rigtig gode mennesker!

Vi er fire piger, der var på safari over 3 dage i forbindelse med, at vi arbejdede som frivillige i Arusha. Vi var i Tarangire, Ngorongoro og Lake Manyara Nationalpark og overnattede på en dejlig lodge i området. Det var en helt fantastisk tur! Parkerne er så smukke, der er utrolig mange dyr og man kommer virkelig tæt på. Vores guide var rigtig sød og god til at fortælle om dyrerne og naturen. Bilen var super fin og udstyret med masser af drikkevarer og taget blev åbnet så vi kunne stå op og kigge ud. Vores lodge var super lækker med pool, dejlig mad og gode senge! Lige hvad man trængte til efter en hel dags safari.

Klar til elefanter i i Tarangire!

Og så var vi så heldige at møde Godfrid, som var den sødeste og mest hjælpsomme person vi mødte på hele vores tur til Tanzania. Han arrangerede safarituren for os præcis som vi ville have det og til en rigtig god pris. Og så var han ellers vores livline hver eneste gang vi havde spørgsmål eller problemer gennem resten af vores ophold i Arusha – skøn fyr! Man føler sig i gode og trygge hænder med Nasera African Safaris og vi vil helt sikkert anbefale andre at bruge selskabet.

Selfie med Godfrid

Tak for en fantastisk oplevelse!

Hilsen Anna, Nanna, Louise og Nanna. København, Denmark.

Comments are closed.